fredag, januar 08, 2010

Pia fikk lappen i dag:) Og en masse annet.

Ja i dag fikk Pia lappen og det er jo stas kan du tro:) Så nå spørs det hvor mye jeg kommer til å se til henen en stund fremmover. HEHE! Gratulerer så masse med lappen jenta mi:)
Så var det alt det andre som har fløyet forbi siden sist jeg skrev her.Blir ikke så masse skriving når jeg ikke er i slaget, men noen ord skal du da få nå.
Har fått meg ny bil også, den 02.12 en pasat 98 mod i rød metalikk. Er så flott atte. Bare se her:)

Det har jo vært jul og nytt år siden sist også.

JULEN: Lille juaften hentet jeg mamma og Mette på stasjonen her på Stange. Da Thorstein skulle jobbe sent, så han kommer når han er ferdig på jobben i kveld. På julaften var Henning her noen timer på dagen sammen med oss. Tror Pia syntes det var kos å ha pappa her også, siden det er det siste året vi ferier jul på Stange.

2 juledag dro jeg ned til Moss da det skulle være middag hos pappa og Grethe. Det var et forferdelig vær den dagen med snø og glatte veier. Men det gikk da bra:)

Var hos pappa og de til 3 juledag, da jeg dro til Anne. Skulle sitte på med de hjem, da de skulle på hyttetur og feire nyttår på fjeldet. Vi dro ikke før på onsdag, da det var så kaldt ute. Har vært ganske så kalt en stund nå, og i dag den 8 januar var det hele -34 ute. Beviset kommer her:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...